Wij gaan naar Equiday 14 oktober!

Yes! We zullen weer met een stand in de Amaliahal staan bij Equidayย ; het paardenevenement waar welzijn en het plezier van het paard echt voorop staan! Van het voorjaar stonden we er ook en we waren echt overrompeld door de leuke reacties van de mensen. Er was echt een aantal mensen speciaal naar onze stand gekomen om mij en de opleiding beter te leren kennen! Sommigen hadden zelfs een hele vragenlijst bij zich als voorbereiding, echt zo goed! Ik zal er staan met twee oud deelnemers van de opleiding zodat je ook aan hun alles kunt vragen over de opleiding tot paardencoach, ย het leven erna ๐Ÿ˜‰ en ook over hoe een “gewone paardencoachsessie” nou werkt. Ik zelf vind het een erg gezellige en leuke beurs. Heel veel leuke hebbedingen voor mijn paarden die ik uiteraard niet nodig heb maar waar ik aan het eind van de dag zeker mee naar huis neem ๐Ÿ˜‰ . Plus veel inspirerende demo’s, het terugzien van oude bekenden en het ontmoeten van leuke nieuwe mensen! Elke keer ben ik weer schor van het kletsen! Dus mocht je mijn website al meerdere keren hebben bekeken en eigenlijk wel een keer een coaching willen of misschien de opleiding wilt volgen – en je gaat toch naar Equiday.. kom gezellig langs bij de stand!

lieve groet,
Tirza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.