Wat een schrik!

Afgelopen zondag 3 januari1000639_572982432877441_2757517993330047970_n¬†wilde ik lekker met een goede vriendin een bosritje maken. Op een heerlijk galoppaadje gingen we in een vlotte galop totdat het paardje van mijn vriendin die achter mij reed flink ging bokken. De eerste bok kon ze nog wel uitzitten maar de tweede boksalvo kon ze niet uitzitten. Ik zag haar zo eraf duiken. Ik minderde vaart en stopte om de losse pony te vangen maar tot mijn schrik haalde deze ons in en begon vreselijk te trappen tegen mijn paardje en raakte vol mijn scheenbeen. Het was alsof ik van mijn paard werd afgeschoten, wat een pijn. Ik viel en voelde gelijk dat het gebroken was. Mijn onderbeen zat in 2 losse stukken, brrrrr. Door de adrenaline voelde ik even geen pijn meer en kon ik gelijk iedereen bellen. En wat heeeerlijk iedereen was net thuis en kon mij en mijn vriendin te hulp schieten. De paardjes waren in no – time gevangen aan de rand van het bos, vrienden konden ons met hun jeep vinden in het bos en zo de ambulance en brandweer naar de juiste plek midden in het bos brengen. Ik kreeg van de ambulancebroeder het “zusje” van Morfine en gelukkig was toen de pijn weg. Het bos en de inmiddels toegesnelde publiek veranderden in soort pratende reuzen, ik had een soort een trip ;-). Daarna samen met mijn vriendin die inmiddels nekklachten had afgevoerd naar het ziekenhuis. Jeminee ik zit inmiddels tot mijn lies in het gips, met mijn vriendin gaat het inmiddels iets beter. De paardjes hebben gelukkig niks opgelopen.¬† Wat een avontuur weer, helemaal niet handig voor zo’n bezige bij als ik maar het is ongelofelijk om te merken hoeveel mensen ons te hulp schieten! Voorlopig kan ik nog geen paardencoaching doen ivm de eerste weken van herstel. Wel gelukkig op kantoor mijn “gewone” tafelcoaching en via telefoon/skype/mail ben ik altijd bereikbaar. (Ja wel mooi rood gips ;-))

1934064_572982516210766_241234744539508593_n

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *