Telefonisch interview over paardencoaching

Enige tijd geleden heb ik Fiona Stoop loopbaancoach & twitterexpert mogen interviewen over twitter. Dat was ontzettend leuk! Toen vroeg ze of zij mij mocht interviewen over mijn vakgebied Paardencoaching. Ze heeft namelijk zelf deelgenomen aan een workshop paardencoaching bij mij en als ze over haar ervaring vertelt dan roept dat bij mensen vaak een hoop vragen op. Gedurende 10 minuten vertel ik meer over paardencoaching; wat is de waarde van een paard in een coaching, en met wat voor vragen komen mensen eigenlijk bij mij als paardencoach. Heb je na het interview zin om deel te nemen aan een workshop of wil je zelf eigenlijk paardencoach worden en heb je daar vragen over? Kijk dan op mijn workshoppagina en geef je op via het contactformulier.

Veel luisterplezier!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.