Mijn boek komt uit vanaf 28 juli!

Wat een feest! Na hard werken is eindelijk mijn boek klaar! Ik wilde zo graag mijn paardencoach-avonturen op papier zetten en het is me gelukt! Als het goed is, rolt het boek 28 juli in mijn brievenbus en kun je hem bij mij bestellen! De pocket bestaat uit 32 korte verhaaltjes uit mijn praktijk, bedoeld om lekker: op vakantie, in bed, op de bank, of in bad te lezen!

Er is meer tussen hemel en paarden.

Het boek kost 16,95 en is voorlopig alleen via mij verkrijgbaar en in de toekomst ook via bol.com (via bol komen er nog verzendkosten bij). Ik zal binnenkort een webshop openen zodat je gelijk kunt afrekenen. Je kunt ook een mailtje sturen en dan krijg je de digitale factuur. Zodra je via ideal betaald en je hebt in je mail duidelijk je adresgegevens opgeschreven komt hij naar je toe via de post!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.