Mijn boek brengt mij op allerlei spannende plaatsen!

Ja, ik ben zo enthousiast…. mijn boek is uit!!! Dat is zo gek! Ik had vorig jaar opeens zo’n sterk gevoel om een deel van mijn avonturen en belevenissen met mijn paarden en klanten op te gaan schrijven. Waarom? Deze drang komt heel erg voort uit mijn verbazing wat er in de sessies gebeurd. Zo van dat je je ogen niet kunt geloven, maar het is toch allemaal gebeurd! De paarden weten keer op keer de pijn of de behoefte van de klant te (k)raken. Familiegeheimen, verboden liefdes, persoonlijke dilemma’s en teamconflicten, de paarden bieden inzicht en rust. In dertig korte verhalen neem ik je mee in mijn dagelijks leven en praktijk als paardencoach.

Ik werd gebeld door Media Boekservice met de vraag of ze mijn boek in hun collectie mochten opnemen. Ze zijn de grootste dierenboekengroothandel en uitgeverij in Nederland. Super leuk natuurlijk! En of ik dan ook wilde komen signeren op het Horse Event…..  Jippie! Het Horse Event is een mega evenement voor de paardenliefhebber en daar kwamen meer dan 42.000 bezoekers! Wauw en daar stond ik helemaal echt te signeren 😉 Mijn kinderen wilden mee als promotieteam! Helemaal tof!

14225484_1162454933819705_2017359767309815572_n

Je kunt het boek trouwens bestellen via: de webwinkel Er is meer tussen hemel en paarden. Je klikt op de afbeelding van het boek, toevoegen aan het winkelmandje, je gegevens invullen en via Ideal betalen. De prijs voor deze pocket is 19,87 inclusief verzendkosten (in Nl). Wil je het komen afhalen, dan is de prijs 16,95. Woon je in het buitenland, dan kun je helaas niet via de webwinkel bestellen maar moet je even een mail sturen met je naam + adresgegevens. Dan ontvang je van mij een factuur 16,95 + de verzendkosten naar het desbetreffende land en zodra het geld binnen is, stuur ik het op de post. Ook als je de webwinkel ingewikkeld vindt, mail me gerust al je gegevens en ik zorg dat het boek bij je thuis komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.