Interview op workt.nl

Ik mocht meewerken aan een leuk interview op de twittervacaturebank Workt.nl.

Het interview zette mij ook weer aan het denken, in mijn loopbaan heb ik best een paar keer een switch gemaakt en moest ik uit mijn comfortzone. De meeste energie ging eigenlijk zitten in het nemen van het besluit en het durven vertellen aan mijn omgeving, het besluit zelf was nooit het punt. Ik wist elke keer heel goed wat ik wilde. Zo ben ik na mijn studie gaan werken als stewardess en zoveel mensen vonden dat zonde van mijn studie maar nu nog steeds kijk ik erop terug als een kadootje aan mijzelf. Geweldige mensen ontmoet, mooie reizen gemaakt en het was het begin van een fijne loopbaan bij KLM. Kortom daag jezelf uit en blijf altijd kijken of je niet dat extra stapje kunt zetten, uit die comfortzone. Heb je de wens maar lukt het je niet om jezelf in beweging te krijgen, neem dan contact op met een coach in je omgeving. Misschien een goed voornemen voor 2012?

1 reactie op “Interview op workt.nl”

  1. Mede door Tirza ben ik uit de comfortzone gekomen. Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in loondienst ben ik sinds april 2011 zelfstandig ondernemer en eigenaar van AAN’ZET professional organizing en training. Heerlijk. Ik geniet er elk moment van. Tirza bedankt jij was voor mij de aanzet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.