Full registered and certified coach bij het Internationaal Coach Register

Sinds vandaag mag ik mij ICR®  coach noemen! Dit betekent dat ik volledig geregistreerd en gecertificeerd ben als coach bij het Internationaal Coach Register. Daarvoor heb ik een aantal zaken moeten aanleveren en aantonen, waardoor het coachregister inzicht heeft in mijn werkwijze, ervaring en kwaliteitsbewaking. Voor mij persoonlijk en professioneel een mooie stap vooruit. Ik probeer altijd het beste te doen in mijn werk, maar is het eigenlijk wel goed wat ik doe? Hoe toets je dat? Dan is het fijn dat een onafhankelijk instituut jou en je functioneren als coach tegen het licht (tegen een bepaalde kwaliteitsstandaard) houdt. Behalve dat het fijn en goed is, is het natuurlijk ook best spannend! Dus daarom ben ik echt wel een beetje trots!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.