Er is meer tussen hemel en paarden nu ook als E-book verkrijgbaar via Bol.com!

E-book er is meer tussen hemel en paarden

“Tirza, is jouw pocket ook als E-book verkrijgbaar?” Help, ik moest nog even bedenken hoe ik dat moest aanpakken! Gelukkig wisten de dames van Zandbij precies hoe het werkte en hebben mijn boek omgezet tot E-book. Dus ja, nu wel!!! Ondertussen is hij ook vertaald naar het Engels en verschijnt hij binnenkort tevens in het Engels. Zo bijzonder hoe het eigenlijk ooit begonnen is. Ik begon met wat blogs op Facebook te schrijven over mijn avonturen en belevenissen als Paardencoach en werd een paar keer aangesproken door wildvreemden, zelfs in de supermarkt, wanneer ik dat als boek zou gaan uitgeven? Uiteraard zei mijn kritische stemmetje in mijn hoofd wie ben jij nou om een boek te gaan schrijven? Wat haal je in je hoofd? Toen toch maar de stoute schoenen aangetrokken en ben met wat aanmoediging verder gaan schrijven. Best een uitdaging en een behoorlijke klus want ik heb dyslexie dus ik schrijf niet heel snel en moet ook nog eens heel goed kijken wat ik eigenlijk heb opgeschreven. Zo vergeet ik heel makkelijk een woord of sla ik gewoon hopla wat letters over. Verschillende mensen hebben het nagekeken en een redactrice van een geweldig Paardentijdschrift heeft de redactie gedaan. Voila het boek is in 2016 geboren en in 2019 dus nu als E-book verkrijgbaar via Bol.com! Ben best een beetje trots! Moraal van het verhaal? Ook al heb je diverse belemmeringen, als je voelt dat je zoiets wilt gaan doen zoek de juiste mensen om je heen en ga gewoon aan de slag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.