Een ontspannende visualisatie om de dag mee te beginnen, voor meer PK’s ;-)

bosmetstralendzonlicht

De lezers van mijn nieuwsbrief hadden hem al eerder ontvangen deze visualisatie! Ik ben namelijk momenteel een aantal boeken aan het lezen van Gabrielle Bernstein (Oprah Winfrey noemt haar een stem van een nieuwe generatie spirituele denkers) en die werkt veel met meditaties en visualisaties en dat vind ik zelf altijd super ontspannend. Even een momentje helemaal voor jezelf. Dat soort momenten heb ik normaal ook altijd met paardrijden, vooral als ik in mijn eentje met mijn lieve paardje Krianza in het bos aan het rijden ben dan ben ik even geen mama, geen coach maar gewoon Tirza en dan ervaar ik echte ontspanning. Gedachtes zijn dan even helemaal weg. Aangezien ik nu al ruim 3 maanden niet kan paardrijden door mijn gebroken been merk ik dat ik dat gevoel echt mis. Ik heb een visualisatie geschreven en natuurlijk komt daar een paard in voor đŸ˜‰ , druk  hieronder op de playknop!  Geniet ervan en ik wens je een fijne dag, lieve groetjes Tirza

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *